top of page

Yepyeni pırıl pırıl


Yengeç yeni ayı Yepyeni pırıl pırıl

Yeni haftanın ilk gününde ve Ay düğümlerinin yeni eksen değişiminde gökyüzünün Kral ve kraliçesi aksam saatlerinde güçlerini her türlü içsel veya evsel güvenliğimizi anlatan konularda bize destek olacak şekilde birleştiriyorlar.

Baş rolde Mars var başak burcunda biraz fazla iş konuları, çalışmak, memnuniyetsizlik görülebilir. Enerjinizi doğru kullanın derim Mars başak usta olmak için fazla yıpranmaktan geçer.

Mars 1,5 sene Ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksındayken bize çok fazla, Akrep hangi evimizdeyse o konularda güvende olmadığımız sulardan çıkmamız için yolumuzu açacak, Kuzey ay düğümünü yine 1,5 sene Koç ta yöneterek bireyselliği bize deneyimletecek.

Harita anında Mars in yükseldiği görüyoruz ve bu arada Mars in Venüs ile hala birlikte hareket etmesi Satürn ile inatlaşması, Her alanda takıntı ve yaptığımız eylemlerden doğacak çekişmelere karsı gökyüzünün bizi uyardığını görüyoruz.

Mars ♂ bu dönemde çok hızlı ilerliyor bu yaz döneminde her türlü eğlence için çıktığımız yerlere giderken araçlara veya kendimizin kullandığı araçlarda dikkatli olmakta fayda var.

Venüs ♀ Retrosunun başlayacağı önümüzdeki günlerde sevdiğimiz şeyleri yapmak istememek ve içeriye dönük bir enerji yaz boyunca getirebilir, her ne ile şimdi meşgul isen, zafer kazanmak için yaptığın güç savaşını neden ve niçin yapmalısın sorusunu sadece farkındalık kazanmak olduğunu bilerek hareket etmelisin diyor. Bilinçli hareketin doğruluğuna önce kendini inandırman şart.

Yengeç ayının Ay Düğümlerine olumsuz açısı biraz enerjimizi düşüren bir göstergedir, bitkinlik ve gerginlik hissi görülebilir. Bir de Pluto olumsuz açısı bizleri duygularımızı baskı altına olarak bir şeylerin sorumluluklarını almamız için yeni deneyimleri başlatacak, Kendimizi nasıl ortaya koymamız gerektiğini, hayatımızda tekrarlayan olayları anlatacak.

Yengeç Yeni ayına gelen Neptün’den gelen iyicil açı desteği Bilinçli iradenin kendiliğinden oluşan kararlar alabilmeni Maneviyata değer vermenin önlemini anlatıyor, olağan konularımızda yaratıcı çözümler bulabileceğimizi önümüzdeki zaman diliminde gösteriyor.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page