top of page

Dikkatsizlik mi ihmalkarlık mı?



Tren Kazası 02.06.2023 Balasore Odessa, India


Son Zamanların en acı ve büyük Kazasını yasadı Hindistan geçtiğimiz Cuma akşamı rayların eski olmasından kaynaklanan bu kazada 300 e yakın ölü sayısı 900 ün yaralı sayısını yaklaşık olarak veriyor bu rakamların giderek çıkacağını belirtti yerel Hindistan gazetesi.

Daha önce 1995 te New Delhi de yaşanan Kalindi Expressi iki trenin birbiriyle çarpışması Sonucunda meydana gelen Tren kazası yine ayni rakamlara ulasan sayılar. Sebep: “harekete hazır” yanlış sinyali vermesinden kaynaklanan hata.

Yine bir tren kazası 1981 de Bihar da yaşanmış, aniden önlerine çıkan kutsal

İneğe çarpmamak için acil frene basılmış fakat Köprünün üzerinden Ganges Nehrinin Çamurlu sularına gömülmüş, birkaç sebep daha olduğu düşünülüyor bu konuda mesela kasırga ve gelgit dalgasından da bahsediliyor, bu yüzden çok kısa sürede nehrin sularına gömüldüğü ve acil arama kurtarma ekiplerinin çabuk müdahale edemediği söyleniyor.

Şimdi 3 tane tren kazası 1981-1995-2023 14 sene ve 28 sene arasında Tekrarlama yapmış.

İlk önce Hindistan in haritasını ele almak istiyorum;

Merkür yükseliyor natal haritasında ve Merkür aslanda dünya astrolojisine göre 3.evde Trafik ve her türlü iletişim ağını gösterir, 3. Evi kesen burç Yengeç ay da bu burcun yöneticisidir, kendi yönettiği burçta bulunan Gök cisimleri daha rahat ve standart davranış sergiler.

Şu çok acık ki maalesef harita genel olarak yollar ve her türlü taşımacılık Merkür sembolize ediyor ve Ay yengeç burcunda İletişim ağını sembolize eden evde olması halkın aslında her türlü taşımacılık konularında yüksek Riskler taşıdığını anlatıyor.


Her İki ışık da Güneş ve Ay 12. Eve vurgu yapıyor. Günesin yükseldiği koç 12 evi kesiyor Ay da kıstırılmış olarak ay ın yüceldiği burcu temsil ediyor. 12. ev bizim kolektif bilinçaltımızı anlatır. Olay bazlı baktığımız zaman, kontrolden çıkan kontrol edilemeyen durumları gösterir. Yani burada bu iletişim ağındaki yüksek enerjinin sorumluları yönetici kişilerin vurdumduymazlıktan dolayı, görüp de göz yumdukları halk ile sorunları göz ardı etmişler gibi yorumlayabiliriz. Arka planda devlet yöneticilerin ihmalkârlıkları ve bilinçsizlikleri söz konusu.


Gelelim ay düğümleri neler yapıyor;

Ay düğümleri Ülkenin 1. ve 7 evine düşmekte Halk yine ikizler etkisiyle Merkür ikinci kez Vurgu yapıyor.

Şuandaki bulunduğumuz akrep boğa aksında, bu akslar tam da toplumsal olarak deneyimledikleri ve deneyimleyecekleri konuları gösteriyor. Burada kıstırılmış Boğa ve akrep, arada kalmış burçlar her zaman büyük bir enerji barındırırlar, bu enerjilerin ortaya çıkması genelde Kolektif gezegenlerin burada yapacakları aksiyonlar ile su yüzüne çıkarlar, en büyük etken tabi ki Jüpiter Hindistan in Haritasında 6. Evdeki Jüpiter bunu çok iyi gösteriyor, Jüpiter Jüpiter karşıtlığı yaşayacak ama şu andaki transit Jüpiter akrepteki Kironuna karşıt bir açı yapıyor.

Jüpiter ayın yönettiği burçta yengeçte yücelir ve bu natal haritada 3. Evde yüceldiği için burada direk olarak halkın ölümle her an güvenlik konularında karşılaşabileceği problemleri gösterir.

Unutmayalım ki Jüpiter bu haritanın 8. Ev yöneticisi bu da bize direk bu konular üzerinde oluşabilecek potansiyeli gösterir. Günlük rutininde gidip gelen insanların toplu ölüm gibi konularda çok riskli olduğunu zaten biliyorduk. Buna ilaveten Cuma günü yaşanan facianın transit eden gezegenlerin direk Merkür, araçları geçişkenliği temsil eden ay halkı temsil eder, olumsuz açısı yaşanmış.

Ay akrepte zararlı bir konum deriz tam 6. Ev Jüpiter’le kavuşumu direk problemli sorunlu yeri bize işaret eder. 12. evden gelen transit Jüpiter- KAD boğa aya antiscia güç birliği içindeler.

Merkür Uranüs kavuşumu direk 3. Evdeki Aslan stelyumuna en önemlisi de Satürn+ Merkür Treni anlatır buraya yaptığı Jüpiter’in kirona karşıt açısı, transit Venüs Natal ay ile kavuşum karşıt Pluto Kova rx, Mars aslan Merkür aslan ile kavuşumu.

Natal KAD asc deki mars aslan ile Antisyasal kavuşumu var hız ve güç mars+ (Boğa+ Aslan) denemesi yapılmış olması ihtimali var.

Bu haritada gözüme en çarpan gösterge de Transit pluto kovanın Hindistan in natal GAD ina antiscia yani yansıma yapması diyebilirim. Pluto kova (kitle -güvenlik sorunları) + GAD akrep (kitle- ölüm) bağlantılarını görüyoruz. Evet kaza genelde Mars ile ilgili bir konudur. Mars hızımızı Jüpiter büyüklüğünü anlatıyor.

Olay haritalarında 1. Ev ve oradaki gezegen bütün konunun temelini anlatacak; Güneş ikizler burcunda 1. Evde farkındalık görmek, yasam, Canlılık, görüntü anlamını taşır Güneş ve bunu ikizler burcuyla birleştirdiğimizde Tüneller metro, hızlılık, iletişim, yollar ve bağlantılar.

Şimdi anlaşılmıştır biraz daha.

Bir de gelelim Pars Hyleg noktası (bir arap noktası hipotetik nokta)olayın kaynağının ne olduğunu verecek, olay aninin pars hyleg Ay Akrep i anlatıyor, halkın can güvenliğini buradan da görmüş oluyoruz.

Umarım yeteri önlemler alınır bu konularda ve bir çok insan bu tür kazalarda hayatını kaybetmez. Sevgiyle kalın.




2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page